Velkommen til Blue Section. Denne side er oprettet med henblik på at skabe mere opmærksom på SønderjyskE og SønderjyskE fans. Blue Section og SønderjyskE Fodbold Support har et udvalg af merchandise. Du kan se udvalget og bestille, det som du bedst kan lide på Blue Section shoppen. Merchandise er lavet for at du kan komme til at stå knivskarpt til SønderjyskE’s kampe. Samt vise vores allesammens kærlighed til SønderjyskE i gadebilledet. 

Velkommen til Blue Section, i samarbejde med SønderjyskE Fodbold Support
Velkommen til Blue Section

Blue Section udgiver nyheder til dig, som er fan af SønderjyskE Fodbold. Der vil på Blue Section bloggen komme nyheder, som omhandler SønderjyskE, Blue Section, SønderjyskE Fodbold Support mm. Vil du have besked hver gang der kommer nye nyheder på bloggen? Så kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev og derved blive en del af et lyseblåt fællesskab.

Endnu engang velkommen til Blue Section.

Vi håber at du bliver glad for dit besøg hos os. Har du spørgsmål eller ønsker til noget på siden? Så tøv ikke med at kontakte os på mobil: 40 19 60 77 eller mail: kontakt@bluesection.dk. Ønsker du at være medlem af SønderjyskE Fodbold Support og derved opnå fordele skal du sende en mail til kontakt@bluesection.dk. Vi bliver glade for input, så Blue Section kan vises fra sin bedste side.

 

Telefon, kontakt Blue Section
Hvem, hvad hvordan?

Blue Section – hvad er det?

Hvis ikke du kender Blue Section, så er det navnet på det stemningsskabende område på SønderjyskE’s hjemmebane, Sydbank Park. Blue Section har flere gange skiftet plads på stadion. Men nu er det kommet ned bag målet, som har været vores ønske i lang tid. Det er der vi mener at de stemningsskabende fans skal stå, for at kunne danne en mur af støtte. En støtte som vi vil bruge på at hjælpe SønderjyskE til en sejr. Vil du være med til at heppe på SønderjyskE fra Blue Section? Tag gerne noget lyseblåt tøj eller vores merchandise på og kom ned bag målet og syng med, vi ses.